Noi mostre foto realizate de Honor 20 Pro ajung online; Vedem capturi wide, standard și cu zoom hibrid 5x

987 ori
<b>Noi mostre foto realizate de Honor 20 Pro ajung online; Vedem capturi wide, standard și cu zoom hibrid 5x</b>Au mai rămas doar câteva zile până la debutul lui Honor 20 Pro, telefon care după cum bine am aflat anterior va oferi și o cameră foto tare interesantă. Avem parte de un setup de 4 camere foto în spate cu un senzor principal

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul lui Honor 20 Pro, telefon care după cum bine am aflat anterior va oferi și o cameră foto tare interesantă. Avem parte de un setup de 4 camere foto în spate cu un senzor principal Sony IMX586 de 48 megapixeli care oferă OIS și deschidere f/1.4. Primim și un senzor super wide de 16 mpx, unul macro de 2 mpx, dar și unul telephoto de 8 mpx cu OIS.

Honor 20 Pro

(Super Wide Angle)

Toate aceste camere compun un modul foto echilibrat, unul care își dezvăluie capabilitățile astăzi când vedem o serie de mostre foto realizate de către un PR Manager Honor. Rând pe rând vedem 4 fotografii realizate de către aceasta, prima de mai sus fiind captura super wide fotografiată cu senzorul de 16 mpx (f/2.2, 117 grade).

Honor 20 Pro

(Fotografie standard 1x)

În continuare avem fotografia standard 1x cu soarele în față care la rândul său păstrează culorile bine și o iluminare bună, după care se trece la fotografierea cu zoom. Subiectul asupra căruia se face zoom este una dintre stâncile aflate lângă apă și vedeți mai jos rezultatul obținut la captura cu zoom optic 3x unde iarăși remarcă un nivel mare de detalii, o iluminare bună, dar și culori păstrate foarte bine în condițiile date.

Honor 20 Pro

(Zoom optic 3x)

Nu în ultimul rând avem și fotografia cu zoom hibrid 5x care se prezintă tare bine la nivel de detalii. În toate aceste imagini vedem logo-ul Honor 20 care confirmă prezența a 4 camere foto în spatele variantei Pro, dar și faptul că AI-ul contribuie aici la optimizarea fotografiilor. 

Honor 20 Pro

(Zoom hibrid 5x)

Recent am aflat că Honor 20 Pro va avea și un mod de captură foto nocturn numit Super Night Mode și am văzut device-ul chiar în imagini reale. Știm că va opta pentru un ecran de 6+ inch cu decupaj bulină pentru camera selfie de 32 megapixeli, pentru un procesor Kirin 980 și că va sosi în configurații cu până la 8 GB RAM și 128 GB de stocare. Prețurile le aflăm în ziua lansării, adică pe 21 mai! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×