Noi imagini promoționale ce ni-l prezintă pe Honor 20 Pro ajung online; Nuanțe gradient și fără decupaj în ecran

1.324 ori
<b>Noi imagini promoționale ce ni-l prezintă pe Honor 20 Pro ajung online; Nuanțe gradient și fără decupaj în ecran</b>În așteptarea lansării lui Honor 20 Pro ce este programată pentru data de 21 mai, iată că leak-urile continuă în online - acolo unde descoperim astăzi noi imagini promoționale ale viitorului flagship. Remarcăm numeroase nuanțe

În așteptarea lansării lui Honor 20 Pro ce este programată pentru data de 21 mai, iată că leak-urile continuă în online - acolo unde descoperim astăzi noi imagini promoționale ale viitorului flagship. Remarcăm numeroase nuanțe cu gradient în cazul de față și poate cel mai interesant detaliu dezvăluit, ecranul nu are nici un decupaj pentru camera selfie - semn că aceasta va fi integrată sub forma unui mecanism pop-up.

Honor 20 Pro

Revenind la variantele de culoare, din imaginile de față reiese că vom avea următoarele nuanțe pregătite la debut: negru, alb gradient, roz-portocaliu gradient, dar și albastru gradient. Din câte am aflat anterior vor exista și variante speciale pregătite în colaborare cu Moschino, telefoane ce ar putea sosi și alături de unele accesorii personalizate în cutie.

Honor 20 Pro

Din punct de vedere al dotărilor hardware, Honor 20 Pro va sosi cu un ecran OLED de 6.1 inch (probabil cu rezoluție Full HD+), cu procesor octa-core HiSilicon Kirin 980 și cu 6 GB RAM în configurația de bază. Bateria va avea o capacitate de 3650 mAh și cu siguranță vom primi aici o tehnologie de încărcare rapidă.

Honor 20 Pro

Pe lista de specificații se mai află și un scanner de amprente integrat în display și o cameră foto cvadruplă în spate cu următoarea componență: 48 mpx (OIS, f/1.4) + 16 mpx (Super Wide Angle) + 2 mpx (Macro, f/2.4) + 8 mpx (Telephoto, OIS, zoom optic 3x). Device-ul va oferi doar zoom optic 3x, fiind la acest capitol un rival pentru Huawei P30.

Honor 20 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×