Honor 20 Pro primește teasere foto pentru modul său de captură nocturnă: Super Night Mode

Autor:  | Publicat în:  Honor 785 ori
<b>Honor 20 Pro primește teasere foto pentru modul său de captură nocturnă: Super Night Mode</b>Honor 20 Pro este următorul mare flagship de la Honor, care debutează pe 21 mai, iar până atunci continuă teaserele. Azi vedem fotografii realizate în condiții low light de către camera acestui smartphone, cu ajutorul unui Super Night Mode

Honor 20 Pro este următorul mare flagship de la Honor, care debutează pe 21 mai, iar până atunci continuă teaserele. Azi vedem fotografii realizate în condiții low light de către camera acestui smartphone, cu ajutorul unui Super Night Mode, care promite să facă o impresie bună chiar și după un Huawei P30 Pro excelent la acest capitol.

Honor 20 Pro

La început de lună mai se zvonea chiar că Honor 20 Pro stă mai bine decât P30 Pro la captura nocturnă. Tot mai multe telefoane vin cu un mod nocturn de captură dedicat, unele chiar după lansare printr-un update, cum a făcut Samsung cu modelele Galaxy S10.  Unul dintre marile atribute ale lui Honor 20 Pro e faptul că vine cu o cameră principală de 48 de megapixeli cu deschidere F/1.4. E un pas în față în comparație cu senzorul de 40 MP de pe Huawei P30 Pro, cu deschidere F/1.5.

Honor 20 Pro

Fotografiile rezultate sunt unele de 12 megapixeli, rezultate prin combinarea de pixeli (Quad Bayer/Pixel Binning), care prind extra lumină și detalii. Honor numește acest mod Super Night Mode și amintește de "stabilizarea pe bază de AI". În cazul camerei ultra wide, EXIF-ul arată deschidere F/2.2 și lungime focală de 17 mm. Va mai fi și o cameră telephoto și una macro de 2 MP. 

Honor 20 Pro

Fotografiile teaser mi se par reușite, excelent iluminate, culorile bine calibrate si claritatea deosebită. Totuși am mai văzut fotografii teaser modificate, deci le privim și pe acestea cu precauție. Telefoanele vor avea un design holografic 3D, iar în ultimele ore Honor 20 Pro a apărut în fotografii hands on foarte convingătoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×