Noi scăpări de la Sony ne arată de ce dezvoltatorii nu se înghesuie să aducă aplicaţii şi jocuri pe Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Statistici 626 ori
<b>Noi scăpări de la Sony ne arată de ce dezvoltatorii nu se înghesuie să aducă aplicaţii şi jocuri pe Windows Phone</b>Hackul masiv al Sony Pictures de anul trecut are &icirc;ncă ecouri şi azi, astfel că Wikileaks continua să publice documente, mailuri şi tot felul de secrete Sony pe web. Azi aruncăm o privire asupra performanţelor unor aplicaţii publicate...

Hackul masiv al Sony Pictures de anul trecut are încă ecouri şi azi, astfel că Wikileaks continua să publice documente, mailuri şi tot felul de secrete Sony pe web. Azi aruncăm o privire asupra performanţelor unor aplicaţii publicate în Windows Phone Store şi vedem ce relaţie are Sony cu Windows Phone.

Ştiţi probabil că Sony s-a ţinut mereu departe de acest OS şi nu a lansat smartphone-uri cu această platformă la bord, deşi avea un prototip sau două pregătite. De remarcat totuşi ca un oficial Sony (Chief Technical Officer) foloseşte un model Windows Phone. Cu toate acestea, în tabelul de mai sus vedem cum a performat jocul Wheel of Fortune pe Windows Phone, titlu produs sub tutela Sony.

Astfel, Sony Pictures a obţinut doar 20.000 de dolari din aplicaţia Wheel of Fortune de pe Windows Phone, faţă de cele 1.4 milioane de dolari aduse de versiunea iOS şi cei 300.000 de dolari de pe Android. E clar acum de ce dezvoltatorii nu se înghesuie să îşi aducă jocurile şi aplicaţiile pe Windows Phone, profiturile fiind clar mai mici.

Acestea sunt totuşi estimări şi nu datele finale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×