Noi schiţe ne indică modul în care putem folosi ecranul edge to edge de pe ZTE Nubia Z9, cu gesturi speciale

Autor:  | Publicat în:  ZTE 733 ori
<b>Noi schiţe ne indică modul în care putem folosi ecranul edge to edge de pe ZTE Nubia Z9, cu gesturi speciale</b>Fie că e vorba de ZTE Nubia Z9 sau de Oppo R7, e clar că noul trend legat de smartphone-uri high end este de a aduce pe piaţa modele cu ecran edge to edge sau ecran curbat lateral. Ei bine, ZTE plusează, oferind pe handsetul său şi gesturi speciale...

Fie că e vorba de ZTE Nubia Z9 sau de Oppo R7, e clar că noul trend legat de smartphone-uri high end este de a aduce pe piaţa modele cu ecran edge to edge sau ecran curbat lateral. Ei bine, ZTE plusează, oferind pe handsetul său şi gesturi speciale asociate marginilor terminalului.

Se pare că atingând marginile ecranului cu degetele veţi putea activa anumite funcţii. ZTE numeşte această tehnologie o "revoluţie a celei de-a treia interacţiuni", oricât de SF ar suna acest lucru. Schiţele pe care le vedeţi în acest articol prezintă posibilitatea de a face swipe cu un deget sau cu două pe ambele margini ale telefonului, permiţând utilizatorilor să facă trecerea între aplicaţiile active pe ecran.

Noi schiţe ne indică modul în care putem folosi ecranul edge to edge de pe ZTE Nubia Z9, cu gesturi speciale

Un gest similar de swipe va regla volumul sau luminozitatea. Telefonul va debuta pe 6 mai şi suntem convinşi că include şi senzori speciali, care previn apăsarea din greşeală a ecranului pe acele margini sensibile. ZTE plănuieşte şi să ofere API-ul asociat acestor funcţii către dezvoltatori, pentru a obţine aplicaţii third party.

ZTE Nubia Z9

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×