Allview oferă un voucher de 250 lei pentru achiziția lui X2 Soul PRO

3.145 ori
<b>Allview oferă un voucher de 250 lei pentru achiziția lui X2 Soul PRO</b>&Icirc;n doar c&acirc;teva zile, &icirc;n stocurile magazinelor fizice și online din Rom&acirc;nia, va debuta și smartphone-ul Allview X2 Soul PRO, terminal high-end dezvăluit de către brașoveni la Mobile World Congress. Acest device sosește...

În doar câteva zile, în stocurile magazinelor fizice și online din România, va debuta și smartphone-ul Allview X2 Soul PRO, terminal high-end dezvăluit de către brașoveni la Mobile World Congress. Acest device sosește într-o carcasă cu ramă metalică ce măsoară doar 5.5 mm în grosime și un sistem avansat de răcire.

Astăzi descoperim că cei de la Allview ne oferă posibilitatea de achiziționare a modelului X2 Soul Pro la un preț de 1.449 lei. Mai exact, ne este oferit un voucher în valoare de 250 lei pe care îl vom introduce la achiziția telefonului de pe allview.ro (preț normal - 1.699 lei.).

Promoția este valabilă în perioada 27 aprilie - 10 mai la achiziționarea unui smartphone X2 Soul Pro direct de pe site-ul oficial. Codul ce trebuie introdus în secțiunea ”coduri discount”, este X2SLPR19N. Mai multe detalii despre telefon pot fi găsite aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×