Noi telefoane ajung în oferta Digi Mobil; iPhone SE, iPhone 6s și Allview X3 Soul Pro

3.611 ori
<b>Noi telefoane ajung în oferta Digi Mobil; iPhone SE, iPhone 6s și Allview X3 Soul Pro</b>Gama de terminale a celor de la Digi Mobil se îmbogățește constant cu noi modele, lucru ce se întâmplă și astăzi. Printre noile apariții avem acum și smartphone-urile Apple iPhone SE, iPhone 6s în varianta cu 64 GB, dar și modele recent lansat de către

Operatorul Digi Mobil aduce mai mereu noi terminale în portofoliul de produse, lucru ce se întâmplă și astăzi. Regăsim de acum în ofertă și smartphone-uri Apple, dar și modelele Allview recent anunțate de către compania brașoveană. Există aici posibilitatea de a opta pentru achiziția unui handset cu banii jos, sau de a opta pentru un sistem de rate ce presupune plata unui avans inițial și apoi a unor rate lunare pe o perioadă aleasă de către client.

Printre noutățile afișate pe site-ul Digi Mobil, îl avem și pe iPhone SE - terminal compact ce este disponibil în varianta cu 16 GB de stocare, pe negru sau auriu. Prețul fără abonament este de 2.199 lei, dar putem alege achiziția în rate. Prima ofertă implică un avans de 1.090 lei și plata unei taxe lunare de 368 lei (perioadă 3 luni), 184 lei (perioadă 6 luni), sau 92 lei în cazul în care se alege sistemul de rate pe 12 luni. 

De asemenea, operatorul listează acum și alte smartphone-uri la fel de interesante - ce sunt afișate mai jos. De pe site-ul rcs-rds.ro/telefoane-mobile puteți accesa această colecție de noi terminale prin bifarea opțiunii - Nou în Ofertă! - din partea stângă.

Noi telefoane:

  • iPhone 6s 16 GB - 3.099 lei
  • iPhone 6s 64 GB - 3.599 lei
  • Allview X3 Soul Pro - 1.799 lei
  • Allview P8 Energy Pro - 1.599 lei

Mulțumim pentru pont lui Fely Si Crysti!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×