Lenovo K6, Allview X3 Soul Plus, dar și alte terminale ajung în oferta Digi Mobil; iată lista completă de noutăți!

4.575 ori
<b>Lenovo K6, Allview X3 Soul Plus, dar și alte terminale ajung în oferta Digi Mobil; iată lista completă de noutăți!</b>Cei de la Digi Mobil au actualizat de curând portofoliul de smartphone-uri disponibile împreună cu abonament, printre noutăți aflându-se terminale ca Allview X3 Soul Plus, Lenovo K6, dar și Samsung Galaxy J5 (2016)

Operatorul Digi Mobil a făcut de curând o actualizare asupra portofoliului de smartphone-uri oferite la vânzare împreună cu abonamente de voce și date, colecție ce include acum modele ca Lenovo K6, Samsung Galaxy J5 (2016), dar și pe Allview X3 Soul Plus. După cum știți deja, prin intermediul acestui operator putem achiziționa smartphone-uri doar cu abonament, fie cu plata integrală a produsului, fie optând pentru un sistem de rate.

Lenovo K6

Revenind la telefoane, cea mai bună alegere de aici pare a fi Lenovo K6 - telefon ce costă 899 lei și care ne oferă un display Full HD de 5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core tactat la o frecvență de 1.4 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Există aici și un slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli cu bliț LED și un scanner de amprente.

Lenovo K6

Bateria este o unitate de 3000 mAh, iar carcasa este realizată din metal. Lenovo K6 dispune de conectivitate 4G LTE, și pe partea software ni se oferă Android 6.0 Marshmallow. Ce mai trebuie să știți despre acest model, este faptul că ne oferă difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Audio - o dotare ce poate conta serios pentru unii dintre voi. Dacă alegeți achiziția în rate, aveți la dispoziție oferta 1 ce implică plata unui avans de 360 lei și o rată lunară de 180 lei pe o perioadă de 3 luni (pe 6 luni - 90 lei/lună, pe 12 luni - 45 lei/lună).

Oferta telefoane Digi

Printre alte smartphone-uri listate de către retailer avem și modelul Allview X3 Soul Plus - acesta având un preț de 1.299 lei și oferind specificații upper mid-range. Se face remarcat prin chip-ul de 4 GB memorie RAM, prin display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și prin procesorul octa-core de 1.8 GHz pe care îl aduce la interior. 

În imaginea de mai sus aveți prezentate și celelalte modele disponibile de acum în oferta Digi Mobil, iar detalii extra găsiți aici pe site-ul retailer-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×