Noi zvonuri susțin că iPhone 7 va sosi într-o carcasă cu grosime de 6.1 mm, dar și faptul că nu vom primi certificare pentru rezistență la apă

1.565 ori
<b>Noi zvonuri susțin că iPhone 7 va sosi într-o carcasă cu grosime de 6.1 mm, dar și faptul că nu vom primi certificare pentru rezistență la apă</b>Pe măsură ce timpul trece aflăm noi și noi detalii despre următoarea generație iPhone a cărui lansare este programată cel mai probabil pentru luna septembrie a acestui an. Deși ne mai despart 6 luni p&acirc;nă la acest eveniment, prin...

Pe măsură ce timpul trece aflăm noi și noi detalii despre următoarea generație iPhone a cărui lansare este programată cel mai probabil pentru luna septembrie a acestui an. Deși ne mai despart 6 luni până la acest eveniment, prin intermediul unor publicații de origine asiatice avem ocazia să aflăm informații noi referitoare la terminalele pregătite.

Astăzi intră în discuție un raport marca Macotakara ce susține faptul că noul iPhone 7 va oferi de această dată o carcasă și mai subțire, fiind sugerată o grosime de doar 6.1 mm. De asemenea, sunt incluse și informații potrivit cărora noul telefon va renunța într-adevăr la portul audio de 3.5 mm.

Totodată, pentru obținerea taliei de doar 6.1 mm, se pare că Apple va opta și pentru un port Lightning ceva mai mic decât în prezent. Un lucru ce nu ne bucură pe atât de mult, este faptul că telefoanele din noua serie nu vor oferi certificare pentru rezistență la apă și praf, lucru sugerat în articole precedente.

În schimb, se pare că iPhone 7 va oferi difuzoare stereo, dar și o cameră foto principală ce nu va mai ieși în evidența ca la modelele actuale. Cât despre modelul iPhone 7 Plus, cei de la Macotakara spun că acesta ar putea oferi o cameră foto duală cu senzori de 12 megapixeli. Nu în ultimul rând există și detalii despre un anume iPhone 6 Plus Pro, model despre care nu se știu prea multe lucruri până acum.

Desigur, zvonurile vor continua și în perioada următoare când ne așteptăm și la imagini cu carcasele noilor telefoane, componente ce ne vor dezvălui dacă într-adevăr este vorba despre un senzor foto dual pe modelul de tip phablet, și dacă vor fi aduse schimbări și la capitolul design.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×