Iată când va primi Note 5 și Galaxy S5 actualizarea la Android 6.0; aflăm detalii și despre alte modele

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.803 ori
<b>Iată când va primi Note 5 și Galaxy S5 actualizarea la Android 6.0; aflăm detalii și despre alte modele</b>Uneori pe web avem ocazia să dăm și peste liste de tip roadmap ce ne prezintă planurile de actualizare la noua versiune software pentru device-urile unei companii. Astăzi avem &icirc;n față o astfel de listă, una ce include planurile de update la...

Uneori pe web avem ocazia să dăm și peste liste de tip roadmap ce ne prezintă planurile de actualizare la noua versiune software pentru device-urile unei companii. Astăzi avem în față o astfel de listă, una ce include planurile de update la Android 6.0 Marshmallow pentru o serie de smartphone-uri Samsung.

Din câte puteți vedea mai sus, pachet-ul software pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge este deja distribuit în aceste momente, numeroși utilizatori români confirmând de asemenea instalarea noii versiuni software. Noutatea este reprezentată de către informațiile referitoare la flagship-urile anterioare din portofoliul sud-coreenilor.

Observăm că Samsung Galaxy Note 5 va primi actualizarea la Android Marshmallow chiar în luna martie, odată cu Galaxy S6 Edge+. Pentru luna aprilie sunt programate actualizările destinate lui Galaxy Note 4, respectiv Note Edge, urmând ca o lună mai târziu să vedem update-ul și pe Galaxy S5.

În continuare vedem pe listă și terminale ca Galaxy Alpha, Galaxy Tab S2 8, și Galaxy S2 9.7, aceste din urmă tablete urmând a beneficia de Marshmallow cel mai probabil în vară. Deși lista se oprește brusc, nu putem să nu remarcăm și prezența lui Galaxy A7 acolo, fără a ști dacă este vorba despre modelul din 2015, sau cel recent dezvăluit.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×