Nokia 2680 depistat pe lista FCC cu branding AT&T

1.914 ori
<b>Nokia 2680 depistat pe lista FCC cu branding AT&T</b>Cine ar fi crezut ca Nokia va lansa handseturi low-end chiar si in SUA? Ei bine, sliderul Nokia 2680 este unul dintre acestea, care tocmai si-a facut aparitia pe site-ul FCC. Telefonul afiseaza un logo AT&T pe carcasa, semn ca operatorul se ocupa si de...

Cine ar fi crezut ca Nokia va lansa handseturi low-end chiar si in SUA? Ei bine, sliderul Nokia 2680 este unul dintre acestea, care tocmai si-a facut aparitia pe site-ul FCC.

Telefonul afiseaza un logo AT&T pe carcasa, semn ca operatorul se ocupa si de acea parte a clientilor care nu doreste sa plateasca abonamentele scumpe cu care soseste iPhone 3G. Pe lista sa de specificatii se afla radio FM, suport pentru sonerii MP3, o camera slaba, iar pretul terminalului este de 114 dolari, fara reduceri.

Daca handsetul va sosi impreuna cu o oferta AT&T, asteptati-va ca pretul sau sa ajunga aproape de zero, asta in vreme ce abonamentul nu va fi atat de costisitor ca unul pentru iPhone 3G. Ramane de vazut daca acest low-end se va descurca in SUA la fel de bine cum o face pe piata asiatica sau cea din tarile lumii a treia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×