Nokia 3 se pregătește pentru actualizarea la Android Oreo Beta; Nokia 2 este următorul pe listă

915 ori
<b>Nokia 3 se pregătește pentru actualizarea la Android Oreo Beta; Nokia 2 este următorul pe listă</b>Spre deosebire de alți producători din lumea smartphone, HMD Global chiar pune accentul pe partea software - numeroase terminale lansate anul trecut deja primind actualizarea la Android Oreo și altele fiind pe lista de update chiar și

Compania finlandeză HMD Global ne demonstrează că se pot aduce update-uri la cele mai noi versiuni Android și pe telefoanele cu hardware mai modset, un exemplu fiind chiar Nokia 3. Folosind platforma de socializare Twitter, Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD Global) anunță faptul că terminalul Nokia 3 se pregătește curând pentru un program de testare beta a lui Android Oreo.

Nokia 3

Va fi desfășurată o campanie de testare beta pentru acest release și dacă totul merge ca la carte ar trebui ca în primăvară să vedem versiunea finală sosind pe smartphone-ul ce aduce 2 GB RAM și procesor quad-core MediaTek MT6737. Mai mult de atât, același Juho Sarvikas promite că Nokia 2 va face trecerea direct la Android 8.1, asta pentru a primi acele funcții de optimizare a memoriei - având numai 1 GB RAM.

Este inedit că până și acest model va primi Oreo, asta în situația în care ne-am obișnuit ca producătorii din lumea smartphone să renunțe la orice soi de update software major chiar și pentru telefoanele cu dotări high-end ce împlinesc 2 ani de la debut. HMD Global merită lăudat pentru eforturile depuse și bine ar fi ca și alți producători să le urmeze exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×