LG G6 se pregătește de update-ul la Android Oreo; De luni se dă startul la actualizare

987 ori
<b>LG G6 se pregătește de update-ul la Android Oreo; De luni se dă startul la actualizare</b>Anul acesta cei de la LG nu au stat tocmai bine la capitolul actualizări software, asta în vreme ce flagship-urile din anii trecuți primeau de obicei în toamnă cea mai nouă versiune Android. În cazul lui G6 nu a stat deloc așa, astfel că abia acum

De obicei sud-coreenii de la LG Electronics se mișcau rapid atunci când venea vorba de actualizarea terminalelor flagship la cele mai noi versiuni Android, update-ul sosind la doar câteva luni de la anunțarea release-ului de către Google. În cazul lui LG G6 lucrurile nu au stat tocmai așa, astfel că abia acum la sfârșit de lună aprilie ne pregătim pentru a actualiza telefonul la Android 8.0 Oreo.

Suntem informați că startul actualizării se va da de luni 30 aprilie în Coreea de Sud, urmând ca pe parcursul lunii mai să vedem update-ul sosind și în restul lumii. Ce mai aflăm cu această ocazie este că actualizarea la Android Oreo pentru LG G6 va fi update-ul inaugural distribuit prin intermediul noului centru de dezvoltare software pe care LG l-a deschis în urmă cu doar câteva săptămâni.

Noul release este așteptat să ofere modul picture-in-picture, o autonomie îmbunătățită, dar și o interfață actualizată, respectiv o stabilitate sporită. Ulterior sud-coreenii pregătesc lansarea lui Oreo și pe smartphone-urile LG G5 și LG V20. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×