Stickman Skate Battle Review (Cube iWork 10 Ultimate): Jocurile de skateboarding revin la modă, acum cu accent pe multiplayer (Video)

1.149 ori
<b>Stickman Skate Battle Review (Cube iWork 10 Ultimate): Jocurile de skateboarding revin la modă, acum cu accent pe multiplayer (Video)</b>Cumva jocurile de skateboarding au fost lăsate baltă de către majoritatea developerilor, dar astăzi avem o noutate în această zonă ce vine sub forma lui Stickman Skate Battle. Testăm jocul pe tableta Cube iWork 10 Ultimate și descoperim

Atunci când ne-am jucat cu tableta Cube iWork 10 Ultimate am pus la treabă şi aspectul de gaming. Nu doar cu Riptide GP Renegade, ci şi cu titlul Stickman Skate Battle, testat pe acest device. L-a făcut să se încingă puţintel, dar a arătat bine.

Stickman Skate Battle

E vorba despre un joc de skateboarding aici, cu o fizică bună şi cu accent pe multiplayer. Avem şi un mod în care să ne exersăm trick-urile, dar şi unul tutorial. Baza rămâne totuşi competiţia cu un alt gamer, sau turneele. Aici fiecare skater are câteva zeci de secunde la dispoziţie să facă tot soiul de scamatorii cu skateboard-ul, să sară pe rampe, să se dea pe balustrade şi să facă ollie-uri, nosedive-uri şi rotiri la multe grade.

Stickman Skate Battle

Controlul e foarte simplu, cu un thumbstick în stânga ecranului pentru a ne mişca şi unul în dreapta pentru a realiza mişcările speciale. Primim puncte pentru variaţiile de trick-uri, dar şi pentru cele mai grele, care implică balustrada spre exemplu, sau cele repetate în aer. Cu banii câştigaţi deblocam noi personaje şi plăci, fiecare cu extra abilităţi legate de viteză, manevrabilitate şi combo-uri.

Se pot debloca şi powerup-uri şi look-ul personajului se poate schimba dramatic. Fizica chiar nu e rea, cu toate salturile şi nebuniile aplicate, doar că e foarte uşor să faci un pas greşit şi să îţi pierzi rândul la executarea de trick-uri. Personal trebuie spus că am câştigat mai toate duelurile cu alţi gameri, deci nivelul de dificultate e scăzut.

Jocul e distractiv şi îi dăm o notă de 8.7 din 10. Include 10 skate park-uri, 22 de personaje, 32 de plăci şi 15 trick-uri, plus 10 evenimente şi suport pentru controllere. Poate fi descărcat de aici pe Android și de aici pe iOS!

Cube iWork 10 Ultimate, prețuri actualizate:

Prezentare joc Stickman Skate Battle pe Cube iWork 10 Ultimate

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×