ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS550KL) primește actualizarea la Android Oreo; Aflăm care sunt noutățile

714 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS550KL) primește actualizarea la Android Oreo; Aflăm care sunt noutățile</b>Taiwanezii de la Asus continuă cu procesul de actualizare al terminalelor din portofoliul la Android 8.0 Oreo. Astfel, de astăzi și modelul ZenFone 3 Deluxe se poate bucura de noul release Android, un telefon din gama high-end care la vremea

Procesul de actualizare al terminalelor din portofoliu la noul release Android continuă din partea celor de la ASUS, astfel că astăzi modelul ZenFone 3 Deluxe (ZS550KL) este cel care primește actualizarea mult așteptată. După cum puteți vedea, este vorba despre modelul Deluxe cu ecran de 5.5 inch care se bucură de Oreo, în vreme ce posesorii variantei de 5.7 inch (ZS570KL) mai au ceva de așteptat.

Aflăm că printre modificările aduse de acest release se numără și reducerea bloatware-ului, astfel că aplicațiile TripAdvisor, Puffin Browser, Kindle, dar și Do It Later, Mini Movie, Quick Memo, respectiv PhotoCollage sunt eliminate din software. Funcția Radio FM a fost mutată în zona de setări rapide și acum avem posibilitatea de a intra în meniul de aplicații printr-un gest swipe de jos în sus.

Pentru a verifica dacă actualizarea a sosit și pe smartphone-ul vostru ZenFone 3 Deluxe (ZS550Kl) tot ce aveți de făcut este să intrați în zona de Setări - Despre - Update Sistem și începe actualizarea manuală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×