Cel mai nou Insider Preview Windows 10 aduce şi extensii în browserul Edge; Ele sunt explicate într-un scurt clip (Video)

1.081 ori
<b>Cel mai nou Insider Preview Windows 10 aduce şi extensii în browserul Edge; Ele sunt explicate într-un scurt clip (Video)</b>Scriam cu o săptăm&acirc;nă &icirc;n urmă&nbsp;că Microsoft pregăteşte implementarea de extensii pentru browserul Edge din Windows 10 &icirc;ntr-unul din viitoarele build-uri Windows 10. E vorba despre un Insider Preview, evident, iar versiunea...

Scriam cu o săptămână în urmă că Microsoft pregăteşte implementarea de extensii pentru browserul Edge din Windows 10 într-unul din viitoarele build-uri Windows 10. E vorba despre un Insider Preview, evident, iar versiunea 14291 aduce această funcţionalitate, care e detaliată împreună cu procesul de instalare în clipul de mai jos.

Varianta Redstone ar trebui să aducă această funcţie şi la nivel comercial la vară, dar până atunci doar insiderii o pot testa. Extensiile sunt programe care permit personalizarea browserului şi adăugarea de noi funcţii lui Edge, de la AdBlock, la Microsoft Translate şi de la Mouse Gestures la extensii asociate lui Pandora sau Spotify.

Multe extensii din Chrome vor fi portate pe Edge, probabil inclusiv cea Chromecast. Între timp, insiderii afla din clipul de mai jos ce trebuie să facă pentru a instala o extensie şi anume să acceseze linkul aka.ms/msedge-extensions şi de acolo să instaleze extensia dorită, găsită apoi în zona de opţiuni şi setări a browserului. Aceste add-on-uri pentru browser sunt disponibile doar pe tableta şi PC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×