Nokia 5.1, un alt telefon mid-range din portofoliul HMD Global primește de astăzi Android 9.0 Pie

584 ori
<b>Nokia 5.1, un alt telefon mid-range din portofoliul HMD Global primește de astăzi Android 9.0 Pie</b>HMD Global reușește să ne surprindă prin numărul mare de smartphone-uri actualizate la Android 9.0 Pie, pe lista modelelor ce oferă noul release software la pachet numărându-se de astăzi și Nokia 5.1

HMD Global reușește să ne surprindă prin numărul mare de smartphone-uri actualizate la Android 9.0 Pie, pe lista modelelor ce oferă noul release software la pachet numărându-se de astăzi și Nokia 5.1. Acesta este un telefon mid-range ce debuta oficial cu aproximativ un an în urmă și care adoptă o carcasă din aluminiu, ceva ce nu prea mai vedem în ultima vreme pe piață.

Nokia 5.1

Confirmarea actualizării vine din partea lui Juho Sarvikas (CFO HMD Global) care anunță vestea cea bună prin intermediul unei postări de pe pagina personală de Twitter. Startul update-ului se dă astăzi și ar putea dura câteva săptămâni până la distribuirea sa la nivel global.

Nokia 4.1

Vă reamintim că Nokia 5.1 sosește cu ecran FHD+ de 5.5 inch, procesor octa-core MediaTek Helio P18, baterie de 2970 mAh și cameră selfie de 8 megapixeli. Are un senzor de 16 mpx în spate și sosește în variante cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare.

Cel mai bun preț practicat în momentul de față pe plan local este de 639 lei pentru versiunea cu 2 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×