Test de performanţă: Samsung Galaxy S10+ versus iPhone XS Max; Rezultatul surprinde spre final (Video)

1.898 ori
<b>Test de performanţă: Samsung Galaxy S10+ versus iPhone XS Max; Rezultatul surprinde spre final (Video)</b>Samsung Galaxy S10+ a primit până acum teste de baterie, de rezistenţă şi de cameră, iar acum vedem şi cum stă la un test de performanţă. Nu e vorba despre un benchmark clasic, ci de utilizare ce o imită pe cea a unei persoane reale

Samsung Galaxy S10+ a primit până acum teste de baterie, de rezistenţă şi de cameră, iar acum vedem şi cum stă la un test de performanţă. Nu e vorba despre un benchmark clasic, ci de utilizare ce o imită pe cea a unei persoane reale. Totul este creaţia lui PhoneBuff, care a folosit un braţ robotic pentru extra precizie.

Galaxy S10+ vs iPhone XS MAX

Chiar dacă iPhone-ul are de vreo 3 ori mai puţin RAM decât Galaxy S10+ (în versiunea de top), o să vedeţi că stă bine. Asta şi pentru că Apple A12 e un rival redutabil pentru Exynos 9820 sau Snapdragon 855. Varianta folosită aici pentru S10+ e cea cu 8 GB RAM. Testul YouTuber-ului implică trecerea celor două telefoane printr-o serie de aplicaţii şi jocuri, analizând cât de rapid sunt deschise acestea şi cât de eficient se face multitasking-ul.

Galaxy S10+ vs iPhone XS MAX

Totul simulează un soi de tururi de pistă pe care le-ar face un alergător sau o masină de curse. Primul tur este cel al puterii de procesare, iar al doilea este de multitasking. Cine termină cursa primul este câştigător. iPhone XS Max începe cursa foarte bine, cu o responsivitate excelentă. iPhone-ul se descurcă mai bine cu un document de multe pagini, dar şi cu taskuri Office, inclusiv Excel.

Galaxy S10+ are nevoie de mult mai mult timp pentru editarea unui selfie cu opţiuni foto complexe faţă de iPhone XS Max. Şi la editarea video stă mai mult timp Samsung-ul. Ca o menţiune, Galaxy S10+ apare în versiunea Snapdragon 855 aici şi cu stocare UFS 2.1, nu 3.0 ca pe Galaxy Fold.

Samsung Galaxy S10+ câştigă teren în aplicaţii ca ESPN, Spotify şi în Netflix sau unele jocuri. Duelul a fost foarte strâns. După încă o tură totuşi, iPhone-ul rămâne în urmă serios, iar la multitasking câştigă Galaxy S10+. Avantajul total este de 16 secunde pentru telefonul Samsung, care ia coroana la final. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×