HMD pregăteşte lansarea noilor telefoane Nokia în 120 de pieţe simultan; Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3 şi noul 3310 vin în mai-iunie

1.583 ori
<b>HMD pregăteşte lansarea noilor telefoane Nokia în 120 de pieţe simultan; Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3 şi noul 3310 vin în mai-iunie</b>HMD a clarificat strategia globală pentru noile modele Nokia prezentate la MWC 2017. Astfel, se pare că debutul lor în trimestrul 2 va avea loc în 120 de ţări simultan, fără discriminări sau delay. E vorba despre Nokia 3 şi Nokia 5, dar şi Nokia 6..

HMD a clarificat strategia globală pentru noile modele Nokia prezentate la MWC 2017. Astfel, se pare că debutul lor în trimestrul 2 va avea loc în 120 de ţări simultan, fără discriminări sau delay. E vorba despre Nokia 3 şi Nokia 5, dar şi Nokia 6 în varianta internaţională şi proaspătul 3310.

În prealabil HMD anunţase că noile modele Nokia vor ajunge în magazine undeva la mijlocul lunii mai şi începutul lunii iunie. Preţurile vor fluctua în funcţie de TVA-urile ţărilor şi pe lângă debutul în Europa avem confirmată şi lansarea în SUA şi India. Aceasta din urmă naţiune va găzdui şi câteva fabrici în care vor fi produse noile smartphone-uri.

Un debut în 120 de ţări simultan e o ispravă demnă de o companie mare şi nu de una care teoretic e la început de drum, deci e de admirat iniţiativa. Asta înseamnă canale de distribuţie, contracte şi înţelegeri cu mii, dacă nu zeci de mii de retaileri şi operatori, ceea ce înseamnă mii de agenţi de vânzări şi negocieri la sânge. HMD pare să fie o entitate mai mare şi mai ambiţioasă decât am anticipat.

Să vedem dacă realitatea şi mai ales stocurile se aliniază cu ambiţiile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×