Nokia 5030, muzica/radio pe telefon la doar 40 de euro

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.804 ori
<b>Nokia 5030, muzica/radio pe telefon la doar 40 de euro</b>Printre cele 3 telefoane anuntate de Nokia ieri se numara si un model mai degraba low-end, terminalul Nokia 5030 XpressRadio, primul handset al companiei care soseste cu o antena radio FM interna. Aceasta antena elimina nevoia de a utiliza un headset sau...

Printre cele 3 telefoane anuntate de Nokia ieri se numara si un model mai degraba low-end, terminalul Nokia 5030 XpressRadio, primul handset al companiei care soseste cu o antena radio FM interna.

Aceasta antena elimina nevoia de a utiliza un headset sau difuzoare externe, iar telefonul suporta functia one touch radio FM si vine cu taste laterale destinate selectiei posturilor preferate. Observati insistenta producatorului asupra functiei radio, de aici si numele de XpressRadio al acestui terminal.

Nokia 5030 va fi ideal pentru pietele emergente, fiind o sursa perfecta de divertisment si stiri, in vreme ce bateria sa ofera un timp de ascultare de 10 ore, performanta valabila si in cazul convorbirilor. Handsetul va sosi pe piata in cel de-al doilea trimestru al anului, la un pret de 40 de euro.

Sursa: Nokia.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×