Nokia 5330 XpressMusic, un nou telefon muzical, cu aspecte de social networking

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.464 ori
<b>Nokia 5330 XpressMusic, un nou telefon muzical, cu aspecte de social networking</b>Nokia a anuntat ieri 3 noi telefoane mobile cu proeminente functii muzicale, modelele 5730 XpressMusic, 5330 XpressMusic si 5030, care au scapat pe web inainte de prezentarea lor oficiala. Ne oprim asupa lui 5330, care impresioneaza prin design si functii...

Nokia a anuntat ieri 3 noi telefoane mobile cu proeminente functii muzicale, modelele 5730 XpressMusic, 5330 XpressMusic si 5030, care au scapat pe web inainte de prezentarea lor oficiala. Ne oprim asupa lui 5330, care impresioneaza prin design si functii tip social networking.

Handsetul vine cu un look revolutionar si efecte luminoase, plus taste touch XpressMusic plasate lateral si gata de a oferi utilizatorului o metoda lejera de a controla muzica de pe handset. Telefonul vine cu un jack audio de 3.5 mm, o baterie care ofera peste 26 de ore de playback audio si acces la site-uri specializate in sharing online, cum ar fi Ovi, Facebook sau MySpace.

Nokia 5330 XpressMusic va fi disponibil din cel de-al treilea trimestru al acestui an, la un pret de 160 de euro. Trebuie sa aflati si ca Nokia a lansat si accesorii pentru telefoanele sale muzicale, cum ar fi headsetul Bluetooth Stereo BH-504, care a fost pus in vanzare de curand, dar si headsetul stereo WH-500 si difuzoarele Nokia Mini Speakers MD-8.

Sursa: Nokia.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×