Nokia 5610 XpressMusic, aprobat de catre FCC

2.639 ori
<b>Nokia 5610 XpressMusic, aprobat de catre FCC</b>In cazul in care locuiti in SUA si doriti sa achizitionati un telefon mobil de nivel mediu, cu pronuntate functii muzicale, va veti bucura sa aflati ca FCC tocmai a aprobat terminalul Nokia 5610 XpressMusic. Ceea ce pare a fi un succesor direct al...

In cazul in care locuiti in SUA si doriti sa achizitionati un telefon mobil de nivel mediu, cu pronuntate functii muzicale, va veti bucura sa aflati ca FCC tocmai a aprobat terminalul Nokia 5610 XpressMusic.

Ceea ce pare a fi un succesor direct al popularului model Nokia 5310, a pastrat designul tip slider, adaugandu-i o camera mai buna, cu rezolutie de 3 megapixeli. Platforma Series 40 va asigura faptul ca telefonul este unul dintre cele mai usor de utilizat de pe piata. Nu se cunoaste inca un operator ales pentru lansarea acestui nou Nokia, dar terminalul va fi cu siguranta disponibil prin intermediul reprezentantelor din New York si Chicago sau direct pe site-ul producatorului.

Ramane de vazut daca acest handset va reusi sa concureze cu ultimele modele Sony Ericsson, din seria Walkman, care defineste conceptul de "music phone". Esentiale sunt music playerul inclus, durata de viata a bateriei, tastele cu functii muzicale si calitate audio a telefonului. Vom vedea probabil si in Romania acest XpressMusic, speram noi pana la finalul anului 2008, de vreme ce utilizatorii autohtoni adora telefoanele cu functii muzicale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×