Sony Ericsson M610i isi face din nou aparitia

1.025 ori
<b>Sony Ericsson M610i isi face din nou aparitia</b>Din cate stim pana acum, noul Sony Ericsson M610i va fi practic un P1i, cu aceleasi specificatii tehnice, in afara de camera inclusa. Ideea de baza a fost producerea unui terminal ideal pentru organizatiile care nu permit angajatilor lor sa foloseasca un...

Din cate stim pana acum, noul Sony Ericsson M610i va fi practic un P1i, cu aceleasi specificatii tehnice, in afara de camera inclusa.

Ideea de baza a fost producerea unui terminal ideal pentru organizatiile care nu permit angajatilor lor sa foloseasca un telefon cu camera la munca. Acestea fiind spuse, nu suntem totusi siguri de ce dureaza atat de mult ca producatorul suedezo-japonez sa anunte noul smartphone. Poate vom vedea un feature surpriza inclus pe lista de dotari ale acestui M610i, cum ar fi suportul HSDPA sau o noua interfata.

In ciuda faptului ca vazusem deja acest handset in mana unor utilizatori, nu am beneficiat inca de o lansare oficiala a lui M610i. Poate mult-asteptatul Mobile World Congress ne va oferi raspunsurile pe care le dorim, in privita acestui Sony Ericsson, desi exista la ora actuala zvonuri, conform carora s-ar fi renuntat total la proiectul M610i. Retineti totusi, faptul ca telefonul a trecut de testele FCC, dar totusi existenta sa pe piata este nesigura.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×