Nokia 5800, disponibil intr-o noua imagine

1.867 ori
<b>Nokia 5800, disponibil intr-o noua imagine</b>Suntem deja in punctul in care telefonul Nokia cu touchscreen, Tube si-a facut aparitia prin orice sursa numai prin intermediul finlandezilor nu. Iata ca de aceasta data, handsetul nu apare intr-un film cu Batman, ci in actiune, demonstrand potentialul...

Suntem deja in punctul in care telefonul Nokia cu touchscreen, Tube si-a facut aparitia prin orice sursa numai prin intermediul finlandezilor nu. Iata ca de aceasta data, handsetul nu apare intr-un film cu Batman, ci in actiune, demonstrand potentialul interfatei sale.

Ceea ce vedeti mai sus este XpressMusic 5800, mult-asteptatul terminal mobil produs de Nokia si dotat cu touchscreen. Am aflat pe rand, in ultimele luni ca noul model se va numi "XpressMedia", numele fiind apoi schimbat cu XpressMusic, apoi ca produsul final va fi destinat publicului de masa. Trebuie sa spunem ca interfata de mai sus nu ne impresioneaza deloc, in special dupa ce am vazut ce poate face un iPhone/iPhone 3G.

Sa speram ca acesta este doar un prototip si ca Nokia XpressMusic 5800 va arata altfel, sau macar interfata sa se va schimba. Un lucru e sigur: telefonul arata mai bine in filmul The Dark Knight, unde aparea pentru cateva secunde in mana lui Morgan Freeman. Pe cand si un clip video de prezentare a terminalului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×