Nokia 5800 XpressMusic, cel mai bine vandut telefon cu abonament din Europa?

29.192 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic, cel mai bine vandut telefon cu abonament din Europa?</b>Stim deja ca Nokia a vandut milioane de unitati 5800 XpressMusic, handsetul muzical dovedindu-se hit, dar iata suprematia finlandeza confirmata inca o data, de catre cei de la Carphone Warephouse. Retailerul a publiact o lista cu cele mai bine vandute...

Stim deja ca Nokia a vandut milioane de unitati 5800 XpressMusic, handsetul muzical dovedindu-se hit, dar iata suprematia finlandeza confirmata inca o data, de catre cei de la Carphone Warephouse. Retailerul a publiact o lista cu cele mai bine vandute telefoane cu abonament, iar Nokia 5800 domina clar topul pe ultimele luni.

Evident, Apple iPhone e pe locul 2, Samsung Toco Ultra si-a adjudecat ultimul loc al podiumului. Nu ne surprinde sa aflam ca primul terminal muzical cu ecran touch al celor de la Nokia inregistreaza astfel de performante, in special daca avem in vedere faptul ca handsetul este disponibil gratuit, cu un abonament de 15 lire sterline pe luna.

O astfel de oferta este mai buna decat cea care-l include pe iPhone, iar lista de specificatii a lui 5800 este de asemenea un avantaj fata de terminalul produs de Apple (in afata de marimea ecranului si numarul de aplicatii disponibile). Putem chiar spune ca Nokia 5800 XpressMusic este atat de bun, incat il "sapa" si pe Nokia N97, destul de scump in comparatie cu handsetul muzical.

[Via: Allaboutsymbian.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×