Nokia 5800 XpressMusic concureaza cu iPhone 3G

1.658 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic concureaza cu iPhone 3G</b>Pe masura ce Apple vinde tot mai multe iPhone-uri, fie din prima generatie sau cea 3G, marii producatori de telefoane mobile lanseaza rivali pentru acest terminal. Unii creeaza handseturi similare, bazandu-se pe preturi mai mici, altii ofera telefoane...

Pe masura ce Apple vinde tot mai multe iPhone-uri, fie din prima generatie sau cea 3G, marii producatori de telefoane mobile lanseaza rivali pentru acest terminal. Unii creeaza handseturi similare, bazandu-se pe preturi mai mici, altii ofera telefoane variate, cu functii diferite de cele de pe iPhone.

Nokia incearca sa se plaseze in topul acestor rivali Apple, prin lansarea lui Tube, XpressMusic 5800, pe care l-am vazut debutand cu 2 zile in urma la Londra.

Acest handset este atat un telefon cu touchscreen, cat si un MP3 player, care va fi lansat in Europa pana la finalul anului. Deja se pregateste o noua versiune de Nokia Tube pentru 2009, una care va oferi melomanilor un serviciu interesant, care permite descarcarea melodiilor gratuit timp de un an.

Iata ca iPhone nu este singurul care are concurenta, serviciul iTunes fiind de asemenea provocat la duel de catre Nokia. Touchscreen-ul lui 5800 XpressMusic poate fi folosit cu ajutorul degetelor utilizatorului, cu un stylus sau cu o pana similara celei pentru chitara. Tube suporta Flash Lite 3, permitand web surfing la nivel avansat, incorporeaza GPS, o camera de 3.2 megapixeli cu lentila Carl Zeiss si un player audio usor de utilizat.

Noul Nokia poate inregistra clipuri video la calitate VGA si rezolutie de 640 x 480 pixeli, ceea ce iPhone nu poate si permite utilizatorilor sa mareasca memoria cu ajutorul cardurilor, spre deosebire de handsetul produs de Apple, care are memorie interna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×