Nokia 8 primește deja Android 8.1 Oreo; vine sub formă de build Beta pentru moment

2.265 ori
<b>Nokia 8 primește deja Android 8.1 Oreo; vine sub formă de build Beta pentru moment</b>Finlandezii de la HMD Global știu că suportul software este apreciat de către clienți, astfel că pune mare accent pe actualizările Android. Nokia 8 a început să primească versiunea finală Android 8.0 Oreo încă de luna trecută, iar acum face

Cei de la HMD Global știu că suportul software este important, astfel că în ultima vreme ne-au demonstrat că actualizările pot sosi rapid și pe telefoanele Nokia. Dacă luna trecută aflam că Nokia 8 a început să primească actualizarea finală la Android 8.0 Oreo, iată că acum se testează deja un build beta pentru Android 8.1. 

Nokia 8

Chiar Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD Global) ne informează despre disponibilitatea acestui release prin intermediul unei postări de pe Twitter. Pentru a putea testa această versiune Android 8.1 Beta pe smartphone-ul Nokia 8 trebuie să vă înscrieți în programul Beta Labs de aici și ulterior să urmați pașii necesari pentru a vă instala software-ul cel nou via OTA. 

Din changelog aflăm că pe lista de noutăți avem un nou meniu de setări, patch-ul de securitate din ianuarie 2018, butoane navigaționale pentru modul de economisire energie și afișarea bateriei sub formă de procentaj pentru device-urile conectate prin Bluetooth. Se rezolvă odată cu update-ul și problema emoji-ului hamburger despre care vă informam aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×