Allview X4 Soul Infinity L: Design cochet, lucios, frumos

1.329 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity L: Design cochet, lucios, frumos</b>Nu sunt multe categorii la care un telefon Allview să fie "cel mai... ceva" de pe glob, dar X4 Soul Infinity L ar putea bifa un record de gen. La cele 155 de grame ale sale, ar putea fi unul dintre cele mai uşoare telefoane din lume, având în vedere..

Nu sunt multe categorii la care un telefon Allview să fie "cel mai... ceva" de pe glob, dar X4 Soul Infinity L ar putea bifa un record de gen. La cele 155 de grame ale sale, ar putea fi unul dintre cele mai uşoare telefoane din lume, având în vedere diagonală de 5.7 inch.

Disponibil pe nuanţele Night Sky şi Mocha Gold, acest smartphone este cu siguranţă arătos, datorită spatelui acoperit cu material plastic pe bază de tehnologie IML Art. Aceasta îl face să arate precum sticla şi să prindă lumina în mod interesant, aproape ca HTC U11. Telefonul măsoară 8.5 mm în grosime, ceea ce îl face să fie cu 0.1 mm mai gros decât Bluboo S8, dar cu 0.1 mm mai subţire decât LG V30.

Ecranul are muchii înguste, iar camera e protejată cu sticlă de safir. În zona frontală regăsim un panou 2.5D arătos, cu protecţie Dragontrail, care îl apăra de zgârieturi. Allview X4 Soul Infinity L are o ramă metalică solidă, este comod de ţinut în mână şi are aderenţa bună. Butoanele răspund OK la apăsări şi acest handset, fiind destul de lung e un pic greu de folosit comod cu o singură mână totuşi.

Cu o construcţie solidă şi elegantă, primeşte numai bile albe la design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×