Nokia 6 (2018) primeşte certificarea TENAA, ar urma să debuteze în curând

1.274 ori
<b>Nokia 6 (2018) primeşte certificarea TENAA, ar urma să debuteze în curând</b>Lucrurile se mișcă rapid în cazul lui Nokia 6 (2018), asta pentru că la doar câteva zile de la apariția primelor zvonuri despre device sosește și certificarea TENAA. Din păcate nu se dezvăluie prea multe aici, dar avem confirmarea

Scriam cu câteva zile în urmă că au apărut primele dovezi legate de existenţa lui Nokia 6 (2018), care va sosi la anul cu procesor Qualcomm Snapdragon la bord. E vorba despre Snapdragon 660, iar acum aflăm că terminalul a primit certificarea TENAA, apropiindu-se şi mai mult de lansare.

Nokia 6 2018

Ar avea sens să vedem o lansare chiar în ianuarie, pentru că tot în ianuarie a debutat şi primul Nokia 6. Noul venit apare la TENAA sub numele de cod TA-1054 şi va avea o versiune dual SIM. Din imaginile dezvăluite de certificare putem deduce că telefonul va sosi cu un ecran 18:9, un indiciu care vine să confirme această echipare fiind și scanner-ul de amprente pe care îl vedem aici în partea din spate.

Nokia 6 2018

Se remarcă o carcasă metalică unibody, un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D curbată spre margini și în spate o zonă alungită a camerei foto care nu pare a avea un rost tehnic fiind vorba despre un singur senzor foto. Se zvonește că la nivel hardware vom primi 4 GB RAM, 32 GB de stocare flash și un procesor octa-core Qualcomm 630 sau 660.

Ne vom convinge care e chipset-ul real în următoarele scăpări şi ar cam fi timpul să îl vedem pe Nokia 6 (2018) şi în nişte benchmark-uri, zic eu. Nu e exclus să vedem întâi o lansare în China apoi global, cum s-a întâmplat şi cu primul Nokia 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×