GeekBuying anunță campania 12.12 cu reduceri de până la 85%; putem economisi bani prin achiziționarea unor pachete speciale de produse

895 ori
<b>GeekBuying anunță campania 12.12 cu reduceri de până la 85%; putem economisi bani prin achiziționarea unor pachete speciale de produse</b>După exemplul Single's Day (11.11), cei de la GeekBuying vin în aceste zile cu o altă campanie promovată sub denumirea de 12.12. Ni se promit aici reduceri de până la 85% și cea mai interesantă ofertă mi se pare cea compusă

Cei de la GeekBuying decid ca pe final de an să ne aducă o nouă campanie de reduceri urmând exemplul sărbătorii asiatice Single's Day ce este cunoscută și drept 11.11. Acum avem o promoție intitulată 12.12 și retailerul ne promite în cazul de față reduceri de până la 85%, fiind puse la dispoziție coduri de reducere pentru toate categoriile de produse, oferte flash, dar și pachete speciale prin care putem economisi bani. Vedeți mai jos 3 dintre sugestiile noastre!

Smartband QS 90

QS 90

Avem și un smartband tare accesibil ce se prezintă foarte bine la nivel de dotări hardware. Se numește QS 90 și ca design amintește de Xiaomi Mi Band. Are o carcasă din policarbonat, o curea din silicon și la interior avem parte de un chip Nordic 52832 și de conectivitate Bluetooth 4.0. Este compatibil cu telefoanele iOS și Android, are senzor de puls, certificare IP67 și chiar senzor pentru monitorizarea presiunii arteriale. Costă 19.99 dolari!

Card microSD Samsung EVO Plus UHS-1 32 GB

Samsung EVO Plus UHS-1 32 GB

Pentru cei care sunt în căutarea unui card microSD de 32 GB care să provină din partea unei companii de încredere, există modelul Samsung EVO Plus UHS-1 care în aceste momente se vinde pentru suma de 12.49 dolari pe GeekBuying. Suma este cu 50% mai mică decât cea practicată la noi pe plan local și achiziția merită în situația în care mai achiziționați și alte produse din oferta acestui retailer, poate chiar un telefon de ce nu!

Pachet tastatură Razer BlackWidow X + mouse Razer Basilisk 

Pachet promo

De asemenea avem pe lista noastră și pachetul special format din tastatura de gaming Razer BlackWidow X și mouse-ul Razer Basilisk ce se vinde pentru suma de 159.99 dolari. Dacă le achiziționați împreună economisiți 29.99 dolari care nu sunt de ici de colo. Tastatura mecanină de față are 104 taste, tehnologie anti-ghosting și un cablu de 2.1 metri. Mouse-ul în schimb dispune de 8 butoane programabile, oferă o rezoluție de 16.000 DPI și un cablu cu lungime de 2 metri.

Toate aceste produse pot fi găsite în acest moment pe site-ul GeekBuying.com și aveți o mulțime de oferte la dispoziție. Mai jos puteți vedea și alte promoții la fel de interesante:

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×