Xiaomi Redmi Note 5 Pro primeşte certificarea TENAA, ar urma să debuteze în curând în China

4.047 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 Pro primeşte certificarea TENAA, ar urma să debuteze în curând în China</b>Xiaomi Redmi Note 5 Pro e aşteptat să debuteze în China luna viitoare, iar pentru a confirma acest lucru azi avem o certificare din partea TENAA. Terminalul a apărut la agenţia de certificare sub numele de cod MEC7S, MET7S şi MEE7S.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro e aşteptat să debuteze în China luna viitoare, iar pentru a confirma acest lucru azi avem o certificare din partea TENAA. Terminalul a apărut la agenţia de certificare sub numele de cod MEC7S, MET7S şi MEE7S. În mod inedit a fost deja prezentat în India în această lună.

Acele nume de cod sunt probabil asociate unor variante diferite de culoare. Observăm aici un ecran cu aspect 18:9 şi o cameră duală în spate. Tot în spate găsim şi scannerul de amprente, iar terminalul pare să vină cu un corp metalic. Xiaomi Redmi Note 5 Pro e aşteptat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 636 la interior, acelaşi de pe ASUS ZenFone 5 apropo, care a debutat acum două zile.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Avem şi 4 sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Camera din spate include un senzor de 12 MP şi unul de 5 MP, iar in listarea oficială apare un senzor de 20 MP pentru selfie. Există şi funcţii Beauty şi AI implicate în captură de acest tip, plus funcţionalitate Face Unlock. Designul nu mă deranjează prea tare, poate doar în afară de liniile antenelor.

Mă aştept la un preţ undeva pe la 250 poate 300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×