Nokia 6 (TA-1003) primește certificarea Bluetooth; ar putea fi varianta destinată pieței internaționale

1.131 ori
<b>Nokia 6 (TA-1003) primește certificarea Bluetooth; ar putea fi varianta destinată pieței internaționale</b>Cu toate că Nokia 6 a fost anunțat doar pentru piața din China, ne putem aștepta ca în perioada următoare să vedem lansată și o variantă destinată pieței internaționale. Acest detaliu este inclus în ecuație odată cu certificarea Bluetooth SIG primită de

Smartphone-ul Nokia 6 a fost anunțat doar pentru China inițial, dar ne putem aștepta ca în perioada următoare să vedem și un model destinat pieței internaționale. Acest posibilitate este adusă în discuție odată cu certificarea Bluetooth SIG oferită pentru versiunea TA-1003 a terminalului, informație ce apare în mediul online chiar după ce descopeream faptul că Nokia 6 va primi și o nuanță de argintiu.

Nokia 6

Ne putem aștepta ca varianta globală a acestui handset să fie prezentată în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, locație unde finlandezii ar putea aduce și alte smartphone-uri mai bine dotate. Cu toate că design-ul lui Nokia 6 nu este deloc rău, pachetul hardware pare a fi veriga slabă și asta în special datorită procesorului entry-level spre mid-range numit Snapdragon 430.

Vă amintim că acest smartphone sosește cu display Full HD de 5.5 inch, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli ce poate filma la 1080p@30fps. Avem și scanner de amprente la pachet, o baterie de 3000 mAh și Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×