Peste 1 milion de numere au fost portate în rețeaua Digi Mobil până în acest moment

1.698 ori
<b>Peste 1 milion de numere au fost portate în rețeaua Digi Mobil până în acest moment</b>Operatorul Digi Mobil ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că încă de la startul serviciului de portabilitate, peste 1 milioni de români și-au adus numărul în rețeaua mobilă RCS & RDS. De asemenea, aflăm și faptul că

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru din partea celor de la RCS & RDS ne informează despre faptul că până în acest moment peste 1 milion de numere din alte rețele mobile au fost portate în rețeaua Digi Mobil. Această cifră a fost atinsă pe parcursul unei lungi perioade de timp, încă din octombrie 2008 când a fost lansat serviciul de portabilitate și până la începutul anului 2017. 

Digi Mobil devine astfel furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare, iar din câte știți deja, operatorul a adus îmbunătățiri semnificative asupra rețelei 3G și 4G prin investițiile semnificative și prin extinderea continuă a acoperirii. Numărul total de abonați se ridică la 3 milioane, persoane fizice și juridice.

În prezent, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populație, în timp ce serviciile 4G sunt disponibile în proporție de 37% la nivel național. Ni se dezvăluie și faptul că astăzi cei de la Digi Mobil au premiat 11 clienți noi care și-au portat numele în rețeaua companiei în perioada 27 decembrie - 8 ianuarie 2017. 

Marele câștigător se va bucura de gratuitate la plata abonamentului contractat pe o perioadă de 10 ani, iar următorii 10 câștigători se vor bucura de același beneficiu, dar numai pentru o perioadă de 1 an. Câștigătorii îi găsiți aici!

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×