Peste 1 milion de numere au fost portate în rețeaua Digi Mobil până în acest moment

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.648 ori
<b>Peste 1 milion de numere au fost portate în rețeaua Digi Mobil până în acest moment</b>Operatorul Digi Mobil ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că încă de la startul serviciului de portabilitate, peste 1 milioni de români și-au adus numărul în rețeaua mobilă RCS & RDS. De asemenea, aflăm și faptul că

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru din partea celor de la RCS & RDS ne informează despre faptul că până în acest moment peste 1 milion de numere din alte rețele mobile au fost portate în rețeaua Digi Mobil. Această cifră a fost atinsă pe parcursul unei lungi perioade de timp, încă din octombrie 2008 când a fost lansat serviciul de portabilitate și până la începutul anului 2017. 

Digi Mobil devine astfel furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare, iar din câte știți deja, operatorul a adus îmbunătățiri semnificative asupra rețelei 3G și 4G prin investițiile semnificative și prin extinderea continuă a acoperirii. Numărul total de abonați se ridică la 3 milioane, persoane fizice și juridice.

În prezent, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populație, în timp ce serviciile 4G sunt disponibile în proporție de 37% la nivel național. Ni se dezvăluie și faptul că astăzi cei de la Digi Mobil au premiat 11 clienți noi care și-au portat numele în rețeaua companiei în perioada 27 decembrie - 8 ianuarie 2017. 

Marele câștigător se va bucura de gratuitate la plata abonamentului contractat pe o perioadă de 10 ani, iar următorii 10 câștigători se vor bucura de același beneficiu, dar numai pentru o perioadă de 1 an. Câștigătorii îi găsiți aici!

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×