Nokia D1C primeşte şi preţ, ar urma să coste 150 sau 200 de dolari, în cele două versiuni ale sale

2.078 ori
<b>Nokia D1C primeşte şi preţ, ar urma să coste 150 sau 200 de dolari, în cele două versiuni ale sale</b>Deși încă nelansat oficial, iată că smartphone-ul Nokia D1C primește și prețuri de comercializare, fiind vehiculată suma de 150 sau 200 dolari pentru cele două versiuni ale sale. Din câte aflăm, acest viitor dispozitiv urmează a fi prezentat oficial abia

Nokia are de gând să facă valuri odată cu MWC 2017, în luna februarie a anului viitor şi au început să apară şi scăpări legate de viitoarele sale terminale. Unul dintre modelele ce apare cel mai des este Nokia D1C, un midranger care azi primeşte şi preţ.

Preţul este în grafic cu cel al altor modele cu dotări similare şi anume 150 sau 200 de dolari, în funcţie de versiunea telefonului. Nokia D1C va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 430 şi va avea un ecran Full HD cu diagonala de 5 sau 5.5 inch. O variantă va aduce 2 GB RAM şi una 3 GB, iar una va opta pentru o cameră de 13 MP şi alta de 16 MP.

Preţul nu e îndepărtat de cel al experimentalului Nokia X, deci Nokia a mai jucat în această zonă şi înainte. Se pare că finlandezii evita confruntarea directă cu Samsung şi Apple la prima vedere, neavând vreun flagship de 700 de dolari, cel puţin în prima salvă de lansari. E posibil ca el să apară ulterior sau pur şi simplu să nu fi avut scăpări încă.

Inevitabil 2017 va aduce şi un flagship totuşi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×