Nokia 6700 classic Gold Edition, inca un telefon elegant anuntat oficial

27.564 ori
<b>Nokia 6700 classic Gold Edition, inca un telefon elegant anuntat oficial</b>Nokia 6700 classic Gold Edition este diferit fata de Nokia 6700 classic nu doar prin husa din piele sau cardul microSD de 8 GB cu care vine la pachet. Se pare ca acest handset elegant este si unul pretios, deoarece vine cu un finisaj in aur de 18 karate....

Nokia 6700 classic Gold Edition este diferit fata de Nokia 6700 classic nu doar prin husa din piele sau cardul microSD de 8 GB cu care vine la pachet. Se pare ca acest handset elegant este si unul pretios, deoarece vine cu un finisaj in aur de 18 karate.

In plus si butoanele sale vor fi fabricate din aur si aflam ca Nokia 6700 classic Gold Edition completeaza lookul auriu cu o serie de wallpaper-uri customizate. Nici specificatiile acestui terminal nu sunt de neglijat, de vreme ce el incorporeaza o camera de 5 megapixeli, GPS si Nokia Maps.

Gold Edition va sosi pe anumite piete in primul sfert fiscal al anului 2010, cu un pret estimat la 370 de euro, fara taxe si reduceri datorate operatorilor de telefonie.

nokia-6700-classic-gold-edition

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×