Nokia 7 s-ar pregăti de o lansare globală, împreună cu Nokia 9, probabil luna viitoare

1.436 ori
<b>Nokia 7 s-ar pregăti de o lansare globală, împreună cu Nokia 9, probabil luna viitoare</b>Luna viitoare ne-ar putea aduce și lansarea internațională a smartphone-ului Nokia 7, terminal care debut anterior doar pe piața din China cu dotări interesante și design arătos. Astăzi apare în ecuație probabilitatea unei lansări globale

Nokia 7 devenea oficial încă din luna octombrie a acestui an şi cu toate acestea a avut parte doar de un debut localizat în Asia, ca şi Nokia 6. Azi aflăm că HMD Global are şi planuri internaţionale cu acest terminal, care ar putea sosi la nivel global de la anul, împreună cu Nokia 9.

Ştim că HMD Global are programat un eveniment luna viitoare, pe 19 ianuarie, acolo unde este aşteptat Nokia 6 (2018), dar şi Nokia 3310 4G. Încă nu ştim sigur dacă tot atunci vine şi Nokia 9, care ar putea totuşi debuta la MWC 2018. Nokia 7 s-a bucurat de succes pe piaţa din China, unde a fost vândut la 380 de dolari, cu dotări solide precum un ecran Full HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 630 şi 4 sau 6 GB RAM.

Are şi baterie de 3000 mAh, certificare IP54, cameră principală de 16 MP şi frontală de 5 MP. Nu sacrifică nici portul USB Type-C sau jack-ul audio. În mod inedit sursa menţionează şi că un Nokia 8 (2018) e în cărţi, deşi mi se pare că s-ar cam canibaliza cu Nokia 9, mai ales dacă acesta din urmă are doar CPU Snapdragon 835. Revenind la Nokia 7, el rulează din fabrică Android 7.0 Nougat, dar posibil să vină totuşi cu Android 8.0 Oreo pe piaţa europeană.

Dacă preţul este de 400 de euro, ar putea fi un succes, mai ales că are dotări echivalente cu ZenFone 4, minus camera duală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×