Nokia 9 ar putea debuta la anul în ianuarie alături de un model numit Nokia 8 (2018)

1.918 ori
<b>Nokia 9 ar putea debuta la anul în ianuarie alături de un model numit Nokia 8 (2018)</b>Se pare că lansările finlandezilor de la HMD Global s-au încheiat pentru anul 2017, asta dacă e să luăm în considerare ultimele zvonuri sosite din China. Se afirmă aici faptul că mult-așteptatul flagship Nokia 9 va debuta abia în ianurie

Din câte se pare cei de la HMD Global au terminat cu lansările de smartphone-uri pe acest an, asta dacă luăm în considerare cel mai nou zvon sosit din China. Aflăm pe baza unui raport faptul că finlandezii pregătesc un eveniment pe data de 19 ianuarie 2018 în China, loc unde va debuta mult așteptatul flagship Nokia 9 care a tot avut parte de leak-uri încă din vară.

Telefonul este așteptat să vină cu display Quad HD de 5.5 inch și cu toate că se menționează aici prezența unui panou cu aspect 18:9, încă nu este clar dacă vom vedea un asemenea ecran pentru că randările din ultima vreme se cam contrazic. Pe lista sa de dotări vom mai întâlni și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835, o cameră duală și certificare IP67 pentru rezistența la apă și praf.

Vor exista două variante aparent, cea cu 6 GB RAM + 64 GB stocare urmând a costa 560 dolari, iar cea cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare în jur de 635 dolari. Vestea și mai interesantă ce sosește astăzi este aceea că pe lângă Nokia 9 va debuta și o variantă actualizată a lui Nokia 8 ce va fi cunoscută sub denumirea de Nokia 8 (2018).

Acesta din urmă va avea ecran 18:9 și din păcate alte detalii nu se cunosc la ora actuală. Așteptăm acum sosirea telefonului în 2018!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×