Nokia 6 (2018) apare în noi materiale teaser înainte de lansarea programată pentru mâine

932 ori
<b>Nokia 6 (2018) apare în noi materiale teaser înainte de lansarea programată pentru mâine</b>HMD Global are planuri mai pentru 2018 și decide să nu mai piardă timpul, pregătind chiar acum la început de an o lansare de noi smartphone-uri. Un model ce se lansează chiar mâine este Nokia 6 (2018), telefon pe care îl vedem menționat

Finlandezii de la HMD Global decid să intre în forță în noul an prin lansarea pe piață a unor noi terminale mobile după cum se tot vehiculează în mediul online. Chiar mâine pe data de 5 ianuarie ni se pregătește lansarea lui Nokia 6 (2018), un telefon redefinit la nivel hardware și design care s-ar putea lansa inițial doar pe piața din China la fel cum s-a întâmplat în toamna anului trecut și cu varianta Nokia 7.

Nokia 6 2018

În așteptarea lansării vedem astăzi câteva materiale teaser noi ce vin să confirme unele dintre dotările dispozitivului. Astfel descoperim că handset-ul va avea și o versiune specială cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare ce va sosi doar prin intermediul unui retailer chinez numit Sunny.

Nokia 6 (2018) va avea la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 630, un panou frontal cu muchii mai înguste în jurul ecranului comparativ cu Nokia 6, accente de culoare roșie în jurul camerei foto și în lateral, cameră foto principală de 16 megapixeli și scanner de amprente. Vom avea un ecran 16:9 și ni se promite o carcasă la fel de robustă și rezistentă precum cea întâlnită pe actuala variantă de Nokia 6.

Așteptăm lansarea de mâine când vom afla și prețurile de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×