Nokia 8.2 5G ar putea sosi la MWC 2020, cu o cameră de 64 de megapixeli la bord, modul quad camera

1.902 ori
<b>Nokia 8.2 5G ar putea sosi la MWC 2020, cu o cameră de 64 de megapixeli la bord, modul quad camera</b>Am tot auzit pe parcursul verii că succesorul lui Nokia 9 Pureview s-ar numi în mod bizar Nokia 8.2. Se discută încă din iunie despre un terminal cu 5G şi procesor Snapdragon 855, ba chiar ni se spunea că produsul vine până la final

Am tot auzit pe parcursul verii că succesorul lui Nokia 9 Pureview s-ar numi în mod bizar Nokia 8.2. Se discută încă din iunie despre un terminal cu 5G şi procesor Snapdragon 855, ba chiar ni se spunea că produsul vine până la final de an. Lucrurile nu mai sunt atât de sigure, iar acum aflăm că terminalul ar putea sosi la MWC 2020 şi avem şi detalii despre cameră + dotări.

De fapt, am putea vedea în 2019 un Nokia 8.2 standard, iar la MWC 2020 versiunea 5G lansată separat. HMD vrea să vândă acest telefon 5G la preţ mai accesibil decât celelalte de pe piaţă. Handsetul va aduce o cameră quad în spate, dar şi o cameră selfie pop up, în ambele variante ale sale (4G şi 5G). Ar renunţa deci la abordarea cu breton sau orificiu în ecran pentru camera selfie.

Mai aflăm de la aceeaşi sursă că Nokia 8.2 este dotat cu o cameră principală de 64 de megapixeli, iar modulul foto va fi unul rotund, cum am văzut la Nokia 7.2 la IFA. Probabil senzorul acela cu rezoluţie mare e furnizat de către Samsung, mai ales că am aflat că va folosi pixel binning pentru a produce fotografii de 16 megapixeli la calitate mai bună.

Vom avea şi optică Zeiss la bord, cea mai nouă versiune de tehnologie OZO şi un Night Mode superior. Încă nu avem o listă clară de specificaţii, dar teasere HMD au indicat prezenţa unui CPU Snapdragon din seria 700 la bord. Nokia 8.2 5G va sosi deci la final de februarie la MWC 2020. Nokia 8.2 4G ar putea veni până la final de an 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×