Nokia 5.2 este certificat de către FCC și vine echipat cu o baterie de 3920 mAh la interior

546 ori
<b>Nokia 5.2 este certificat de către FCC și vine echipat cu o baterie de 3920 mAh la interior</b>Încă din luna mai a acestui an se vehiculează denumirea Nokia 5.2 asociată unui nou telefon HMD Global și cu toate că zvonurile de atunci îl vedeau lansat în vara anului în curs, în realitate debutul încă se lasă așteptat

Încă din luna mai a acestui an se vehiculează denumirea Nokia 5.2 asociată unui nou telefon HMD Global și cu toate că zvonurile de atunci îl vedeau lansat în vara anului în curs, în realitate debutul încă se lasă așteptat. Au mai existat câteva scăpări ulterioare sub forma unui teaser, dar și o serie de fotografii hands-on. Acum descoperim certificarea sa FCC și detalii despre capacitatea bateriei de la interior. 

Nokia 5.2

Ei bine, pe seama acestei certificări aflăm că telefonul ar fi cunoscut sub numele de cod TA-1214 la nivel intern, cu toate că există și alte variante ale sale, inclusiv TA-1211 sau TA-1209. Această din urmă variantă este cea care sosește cu baterie de 3920 mAh la interior, iar schița de mai sus ne dezvăluie că ecranul are o diagonală de 6.1 inch. 

Ținând cont de leak-urile anterioare, Nokia 5.2 va adopta un design similar cu cel văzut pe modelele Nokia 6.2 și Nokia 7.2 la IFA, adică un corp unibody cu spate din sticlă, decupaj picătură în zona superioară a ecranului și un modul circular pentru camerele foto din spate. Nu există încă liste de specificații, dar le așteptăm în curând online! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×