Huawei a stabilit un nou record de viteză 5G: 3.67 Gbps la un test alături de Sunrise, operator elveţian

1.460 ori
<b>Huawei a stabilit un nou record de viteză 5G: 3.67 Gbps la un test alături de Sunrise, operator elveţian</b>Huawei a reuşit să stabilească un nou record de viteză 5G şi a făcut-o chiar pe teritoriu european. Nouă viteza record atinsă este de 3.67 Gbps şi vine în cadrul unui test realizat de către operatorul Sunrise, din Elveţia

Huawei a reuşit să stabilească un nou record de viteză 5G şi a făcut-o chiar pe teritoriu european. Nouă viteza record atinsă este de 3.67 Gbps şi vine în cadrul unui test realizat de către operatorul Sunrise, din Elveţia. Cei doi parteneri au atins această viteză folosind mai multe telefoane inteligente 5G într-o singură celulă 5G.

Sunrise este de altfel primul operator din Elveţia şi din Europa care a lansat o reţea 5G. Proiectul a fost realizat alături de Huawei, iar acum operatorul oferă acoperire 5G în peste 262 de oraşe şi sate din Elveţia. Înainte de acest test, telefonul unui utilizator al reţelei atinsese o viteză de 2 Gbps. Sunrise vrea să ofere acoperire 5G pentru întreaga populaţie a Elveţiei şi să extindă reţeaua cât mai rapid posibil în zona urbană, dar şi cea rurală.

Pe baza lăţimii de bandă C-Band de 100 MHz, testarea se realizează în cadrul reţelei comerciale a Sunrise, cu echipamentele 5G ale reţelei comerciale Huawei, conformă cu standardele 3GPP. Huawei pune la bătaie tehnologie MU-MIMO care creşte capacitatea 5G fără cerinţe suplimentare de resurse de spectru şi putere. Acest test şi această reuşită vin pe fondul sosirii unui nou forum. E vorba despre ediţia a zecea a Forum Global de Broadband Mobil, găzduit de Huawei în Zurich, Elvetia, între 15 şi 16 octombrie 2019.

Se va discuta despre 5G şi cooperarea pentru dezvoltarea de proiecte 5G. Vă reamintesc că Huawei va veni şi în fața Parlamentului European la Bruxelles pe 16 octombrie pentru a îşi susţine cauza şi ne vom afla acolo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×