Nokia 8 în varianta cu 6 GB RAM apare la vânzare pe plan european; este comercializat în Finlanda pentru 650 euro

1.283 ori
<b>Nokia 8 în varianta cu 6 GB RAM apare la vânzare pe plan european; este comercializat în Finlanda pentru 650 euro</b>Așa cum era menționat luna trecută, iată că varianta cu 6 GB RAM a lui Nokia 8 debutează din octombrie pe plan european, Finlanda fiind prima țară ce primește noul dispozitiv. Acesta se vinde deja prin intermediul unor retaileri locali la un preț

Aflam luna trecută faptul că finlandezii de la HMD Global pregătesc și lansarea unei versiuni mai speciale de Nokia 8, model echipat cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare flash. Cel standard care a început să fie vândut deja pe plan local la sume de aproximativ 2.600 lei aduce 4 GB RAM și 64 GB memorie internă, așa că upgrade-ul hardware implementat aici este unul însemnat.

Nokia 8

Descoperim că varianta cu 6 GB RAM se vinde deja în Finlanda la un preț de 650 euro, ceea ce s-a converti în jurul a 2.980 lei, așadar cu 380 lei mai scump decât actualul model. Restul dotărilor rămân neschimbate și asta înseamnă că primim același procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la interior și camera duală cu optică ZEISS.

Acesta este primul telefon certificat pentru tehnologia OZO Audio ce ar oferi rezultate spectaculoase la filmarea 4K. Rămâne să ne convingem și noi de acest aspect odată cu primim telefonul în teste și poate îl ducem chiar la un concert. Găsiți prețurile practicate pe plan local pentru Nokia 8 chiar aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×