Vivo X9 primește o actualizare la nivel estetic; disponibil acum și pe albastru

969 ori
<b>Vivo X9 primește o actualizare la nivel estetic; disponibil acum și pe albastru</b>Compania chineză Vivo a anunțat astăzi introducerea unei variante de culoare albastru pentru smartphone-ul Vivo X9, nuanță chiar atractivă pe care o puteți admira mai jos. Restul dotărilor hardware rămân neschimbate, ceea ce înseamnă că avem

Deși au trecut luni bune de la debutul său din luna noiembrie a anului trecut, iată că Vivo X9 beneficiază de o actualizare la nivel estetic - fiind vorba despre introducerea unei noi nuanțe de culoare în portofoliu. Doritorii pot opta de astăzi pentru o variantă de albastru deschis ce arată foarte bine.

Vivo X9

Fiind vorba doar de o modificare la nivel de look, asta înseamnă că dotările hardware rămân aceleași. Primim astfel un display FHD de 5.5 inch cu tehnologie Super AMOLED, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 de 2 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 sau 128 GB de stocare în funcție de varianta pe care o veți alege.

Avem scanner de amprente, baterie de 3050 mAh la interiorul corpului metalic și următoarea suită de elemente de conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth 4.2, A-GPS, suport dual-SIM și port microUSB v2.0. Pe spate regăsim o cameră foto de 16 megapixeli iar în față un modul dual compus dintr-un senzor principal de 20 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli care lucrează în tandem pentru a oferi imagini cu efect bokeh.

Prețul lui Vivo X9 este de 382 dolari în China și pe lângă nuanța de albastru, acesta mai vine pe auriu, roz, albastru închis și negru. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×