Bixby 2.0 ar putea debuta chiar la finalul acestei luni; va aduce suport pentru servicii 3rd party

1.080 ori
<b>Bixby 2.0 ar putea debuta chiar la finalul acestei luni; va aduce suport pentru servicii 3rd party</b>Potrivit unui raport sosit online astăzi cei de la Samsung ar urma să lanseze un update pentru asistentul vocal propriu, soluție numită Bixby 2.0. Aceasta va aduce câteva noutăți interesante precum este cazul suportului pentru servicii 3rd party

Aflăm astăzi prin intermediul unui raport emis de către cei de la TheKoreaHerald faptul că Samsung se pregătește de lansarea unui update pentru asistentul virtual Bixby. Se va ajunge la versiunea Bixby 2.0 care aparent va fi anunțată pe data de 18 octombrie în cadrul unei conferințe destinate dezvoltatorilor Samsung.

Printre noutățile ce vor fi aduse se numără și suportul pentru servicii 3rd party și pentru produsele non-smartphone. Asta ar putea înseamna că sud-coreenii pregătesc și lansarea unui difuzor inteligent sau de ce nu a unui sistem de infotainment auto care să vină cu asistentul vocal preinstalat. 

Așa cum știți deja, Samsung Bixby este în acest moment disponibil pe smartphone-urile Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8, urmând ca de anul viitor să se regăsească pe mai multe produse. Posibil ca acesta să fie integrat și pe seria Galaxy A (2018) și să aibă parte de un buton fizic dedicat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×