Bixby 2.0 ar putea debuta chiar la finalul acestei luni; va aduce suport pentru servicii 3rd party

1.059 ori
<b>Bixby 2.0 ar putea debuta chiar la finalul acestei luni; va aduce suport pentru servicii 3rd party</b>Potrivit unui raport sosit online astăzi cei de la Samsung ar urma să lanseze un update pentru asistentul vocal propriu, soluție numită Bixby 2.0. Aceasta va aduce câteva noutăți interesante precum este cazul suportului pentru servicii 3rd party

Aflăm astăzi prin intermediul unui raport emis de către cei de la TheKoreaHerald faptul că Samsung se pregătește de lansarea unui update pentru asistentul virtual Bixby. Se va ajunge la versiunea Bixby 2.0 care aparent va fi anunțată pe data de 18 octombrie în cadrul unei conferințe destinate dezvoltatorilor Samsung.

Printre noutățile ce vor fi aduse se numără și suportul pentru servicii 3rd party și pentru produsele non-smartphone. Asta ar putea înseamna că sud-coreenii pregătesc și lansarea unui difuzor inteligent sau de ce nu a unui sistem de infotainment auto care să vină cu asistentul vocal preinstalat. 

Așa cum știți deja, Samsung Bixby este în acest moment disponibil pe smartphone-urile Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8, urmând ca de anul viitor să se regăsească pe mai multe produse. Posibil ca acesta să fie integrat și pe seria Galaxy A (2018) și să aibă parte de un buton fizic dedicat. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×