Nokia 8 va sosi cu o cameră selfie de 13 megapixeli! Vedem noi fotografii cu flagship-ul finlandez!

1.111 ori
<b>Nokia 8 va sosi cu o cameră selfie de 13 megapixeli! Vedem noi fotografii cu flagship-ul finlandez!</b>Cele mai noi materiale leak asociate lui Nokia 8 dezvăluie astăzi faptul că telefonul va sosi cu o cameră frontală de 13 megapixeli pentru selfie-uri cu totul și cu totul speciale. Informația apare listată într-o fotografie ce prezintă rezultatele

Numărătoarea inversă până la debutul lui Nokia 8 a început deja și până săptămâna viitoare când telefonul va deveni oficial, mai avem parte de ceva leak-uri. Chiar astăzi aflăm detalii despre capabilitățile selfie ale acestui flagship și asta prin intermediul unor fotografii reale în care telefonul își prezintă secțiunea Info Device și rezultatele pe care un benchmark le afișează.

Nokia 8 Nokia 8

Descoperim astfel că mult așteptatul terminal va opta pentru o cameră frontală de 13 megapixeli pentru selfie-uri de top, senzorul cu pricina având suport și pentru filmare 4K Ultra HD. Scăparea de astăzi mai menționează că Nokia 8 sosește cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB de RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și cu un slot pentru carduri microSD.

Nokia 8 Nokia 8 

În spate se află camera duală cu senzor principal RGB de 13 megapixeli și senzor secundar de 13 megapixeli monocrom. Rezoluția ecranului este una Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, iar diagonala ar fi de aproximativ 5.25 inch dacă ne luăm după această nouă scăpare. Debutul lui Nokia 8 are loc pe data de 16 august în Londra și nu ar fi exclus să vedem și alte terminale lansate de finlandezi în acea zi.

Nokia 8

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×