Nokia 2 ar sosi cu o baterie generoasă de 4000 mAh, detaliu confirmat de o nouă certificare FCC

1.406 ori
<b>Nokia 2 ar sosi cu o baterie generoasă de 4000 mAh, detaliu confirmat de o nouă certificare FCC</b>La mijlocul lunii august descopeream că FCC a oferit certificarea pentru smartphone-ul Nokia 2, un low-end echipat cu procesor Snapdragon 212 și specificații modeste. Ne așteptam ca debutul să aibă loc în cadrul IFA 2017, dar se pare că mai avem

Pe la mijlocul lunii trecute am aflat detalii și despre certificarea FCC oferită pentru smartphone-ul low-end numit Nokia 2, un terminal cu dotări modeste precum un display HD de 4.7 sau 5 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 212. Deși se credea inițial că acesta va sosi cu o baterie de 2800 mAh la interior, se pare că într-un final este vorba despre o mega baterie raportată la așa diagonală - o unitate de 4000 mAh.

Nokia 2

Acest detaliu apare menționat într-o nouă certificare marca FCC pentru modelul cu numele de cod TA-1029. Cum procesorul este unul eficient la capitolul consum, ne așteptăm ca autonomia lui Nokia 2 să treacă de 2 zile într-un regim normal de utilizare. Design-ul ar urma să fie lăsat pe plan secund asta pentru că vom primi o carcasă din policarbonat ce ne amintește de perioada Lumia.

Nokia 2

La fel ca toate celelalte smartphone-uri Nokia lansate în acest an și Nokia 2 va rula din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat și cine știe poate vedem și o actualizare la Oreo. Probabil prețul nu va trece de 100 dolari pe plan european, ceea ce reprezintă o sumă ideală pentru cei aflați în căutarea unui smartphone accesibil cu baterie generoasă! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×