Turul Magazinelor #261: placă grafică cu super performanţă la sub 1000 de lei, ventilator ataşat la telefon şi carneţel pe care poţi (re)scrie

1.459 ori
<b>Turul Magazinelor #261: placă grafică cu super performanţă la sub 1000 de lei, ventilator ataşat la telefon şi carneţel pe care poţi (re)scrie</b>Mijlocul săptămânii vine cu recomandări interesante pentru cei pasionați de cele mai inedite gadget-uri, dar și pentru gamerii ce preferă PC-ul pentru a se distra cu jocurile favorite. Pe lista noastră se mai află și o cameră video de buzunar ce poate

Îmi place maxim atunci când un tur pe care îl realizez conţine produse interesante, mai ales când sunt unele care ne pot aerisi sau îmbunătăţi experienţa de gaming sau chiar ceva aparent banal precum un carnet de luat notiţe la cursuri. Doar că unul deosebit... Azi chiar avem un tur eclectic pentru voi şi preţurile nu sunt rele deloc. Hai să vedem despre ce e vorba.

1. ELFIN Book

ELFIN Book

Cum vă sună un carneţel de notiţe pe care puteţi scrie iar şi iar şi iar, la infinit teoretic? E vorba despre un model rezistent la apă şi care costă 16.89 dolari la GearBest.com. Vine cu o aplicaţie aferentă cu care puteţi scana ce scrieţi şi să faceţi copii de backup pe telefon. E recomandat să scrieţi cu creionul sau cu un pix standard, nu cu pixuri cu gel.

Puteţi şterge ce aţi scris cu gumă sau cu aer cald şi nu vor exista deloc daune aduse caieţelului.

2. Placă video ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX

ASUS GeForce GTX 1050 Ti

Mi se pare o super ofertă preţul acestei plăci grafice, cu care jucaţi zic eu orice joc modern fără pic de probleme. Găsiţi placa la eMAG.ro şi vine cu un cadou sub forma unui mouse de gaming ASUS Cerberus. Placa grafică suportă o rezoluţie maximă de 7680 x 4320 pixeli, se bazează pe tehnologie de 16 nm şi are 4 GB memorie GDDR5. Zboară GTA 5, seria Crysis şi orice mai vreţi voi pe ea şi mai mult decât atât este o placă super silenţioasă.

3. Cameră Samsung Gear VR 360 (2017)

Samsung Gear VR 360 (2017)

A început să mai pice puţin preţul celei mai noi camere Samsung Gear VR 360 (2017), care filmează 4K şi se conectează cu uşurinţă la cele mai noi telefoane Samsung. Acum a ajuns la 989 lei la evoMAG.ro şi poate filma şi fotografia la 360 de grade. Autonomia este de până la 130 de minute şi acceptă carduri de memorie de până la 256 GB. Senzorii săi sunt unii duali CMOS de 8.4 MP şi avem şi lentilă Fisheye duala cu deschidere F/2.0.

E certificat IP53 contra prafului şi stropirilor cu apă. Conţinuturile filmate sau fotografiate cu această cameră se pot savura cu headset-ul VR.

4. Ventilator mini portabil Benks

Ventilator mini portabil Benks

Pentru cine vrea un ventilator la purtător, am găsit unul la evoMAG.ro. Costă doar 24.99 lei şi vine pe multiple culori. Se conectează cu port microUSB, dar şi cu USB Type-C, aşa că aveţi de unde alege. E practic o mică elice compactă şi detaşabilă, care cântăreşte doar 15 grame. Elicele sunt din material eco friendly.

5. Blife Q1 Bicicletă Electrică Hybrid Pliabilă

Blife Q1

Încă o bicicletă electrică de top a sosit în oferta celor de la Quickmobile.ro, de această dată un model marca Newbits. Costă 3399 lei şi are avantajul că este pliabilă şi uşor de ţinut în portbagaj. Poate calcula forţa de pedalare, viteza şi condiţiile de drum încât să se adapteze la condiţii şi să ofere puterea maximă disponibilă. Distanţă maximă parcursă poate varia între 50 şi 70 km. Are afişaj electronic şi vine cu motor DC de 36V şi 250 W.

Cântăreşte doar 13.8 kg şi este foarte silenţioasă.

6. Umidificator Airbi Twin BI3222

Airbi Twin BI3222

Cine vrea să scape de aerul uscat găseşte în aceste zile la Cel.ro un umidificator cu ionizare la super preţ de doar 399 lei, resigilat. Are lumină de noapte albastră, higrometru digital, ecran LCD, funcţie manuală şi rezervor de apă transparent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×