Nokia 9 are schiţele scăpate pe web, ar include o cameră duală cu optică Carl Zeiss

1.443 ori
<b>Nokia 9 are schiţele scăpate pe web, ar include o cameră duală cu optică Carl Zeiss</b>A trecut ceva vreme de la ultima veste referitoară la acel mult așteptat flagship Nokia, produs care ar putea sosi pe piață sub denumirea de Nokia 9. Aparent, o serie de schițe asociate acestui handset au ajuns în mediul online dezvăluind faptul că avem

În mod interesant, flagship-urile sau cameraphone-urile Nokia scăpau mai abitir pe web înainte de MWC 2017, dar apoi şuvoiul de leakuri s-a sistat. Azi revine totuşi în prim plan un aşa numit Nokia 9, care se remarcă prin camera sa duală. O serie de schiţe de design ale acestui model au ajuns pe web.

Nokia 9

Ştiam că există un Nokia 8 în pregătire cu optică Carl Zeiss, dar iată că apare şi acest Nokia 9 de nicăieri. Schiţele provin din China, acolo unde şi sunt produse noile modele Nokia de altfel. Zvonacul Nokibar a postat imaginile pe reţeaua de socializare şi microblogging Baidu şi se pare că această sursă e una de încredere, fiind responsabilă cu scăpări legitime în trecut.

În spatele lui Nokia 9 remarcăm o cameră duală cu inscripţia Zeiss, iar designul pare diferit de această dată faţă de ce am văzut pe Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6. Lookul aduce mai degrabă cu cel Lumia cu abordarea "pillow shaped" în spate. Zona frontală e totuşi similară cu a lui Nokia 6, mai ales dacă ne luăm după butonul Home şi cele capacitive care îl flanchează.

Judecând după imagini acest smartphone pare a fi destul de îngust, iar spatele uşor bombat e o abordare interesantă aici. Nokia 9 e aşteptat cu procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM şi probabil şi funcţii Bokeh, din moment ce are această cameră. Nokia 8 va fi un high midranger, cu optică Zeiss pe o cameră singulară de această dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×