Nokia 808 PureView disponibil acum pe Amazon, la prețul de 700 de dolari

1.003 ori
<b>Nokia 808 PureView disponibil acum pe Amazon, la prețul de 700 de dolari</b>Cel mai faimos telefon Nokia al momentului, modelul 808 PureView a ajuns acum pe Amazon, unde este disponibil deblocat la prețul de 700 de dolari. Terminalul a avut parte deja de un eveniment oficial de debut în România, fiind prezentat la un studio...

Cel mai faimos telefon Nokia al momentului, modelul 808 PureView a ajuns acum pe Amazon, unde este disponibil deblocat la prețul de 700 de dolari. Terminalul a avut parte deja de un eveniment oficial de debut în România, fiind prezentat la un studio foto celebru.

Mai trebuie să aflați și că într-un test recent al celor de la GSMArena acest terminal a întrecut că performanța un aparat foto Olympus PEN E-PL2 (camera micro 4/3), ceea ce e foarte impresionant. La prețul de 700 de dolari primim o cameră de 41 megapixeli cu tehnologie Carl Zeiss și PureView și cu posibilitatea de a realiza captura video Full HD cu zoom lossless 4X. Telefonul dispune și de ieșire HDMI, DLNA, NFC, WiFi, Nokia Maps preinstalat cu ghidare vocală pentru 100 de țări și 16 GB spațiu de stocare.

Un alt atuu al camerei este zoomul lossless 3X la fotografiere și nici la capitolul audio nu sta rău acest PureView, oferind suport pentru surround 7.1 atunci când ascultați muzică sau vizionați un film și doriți să conectați un sistem audio la telefon. Așteptăm cu nerăbdare să primim acest terminal Symbian în teste pentru a vedea de ce este în stare camera sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×