Oppo F1 Plus este acum disponibil pe plan european prin intermediul Amazon la un preț de ~1750 lei

1.138 ori
<b>Oppo F1 Plus este acum disponibil pe plan european prin intermediul Amazon la un preț de ~1750 lei</b>Smartphone-ul Oppo F1 Plus poate fi achiziționat de astăzi și de către publicul european, model disponibil în acest moment prin intermediul platformei Amazon. Aici, handset-ul este vândut la un preț de 389 euro, sumă ce ne aduce un dispozitiv cu display

Oppo R9 este unul dintre smartphone-urile existente în acest moment în portofoliul companiei chineze, model care se regăsește și în afara Chinei sub denumirea F1 Plus. Această versiune poate fi achiziționată de astăzi și de către clienții europeni prin intermediul site-ului Amazon (Franța, UK, Germania).

Este afișat un preț de 389 euro pentru acest terminal ce ne aduce un display Full HD de 5.5 inch cu tehnologie AMOLED și protecție Gorilla Glass 4, un procesor octa-core MediaTek Helio P10 de 2.0 GHz și 4 GB memorie RAM. Spațiul de stocare disponibil este de 64 GB și avem parte și de un slot pentru un card microSD de până la 256 GB.

Smartphone-ul de față impresionează pasionații de selfie-uri datorită camerei frontale de 16 megapixeli ce va oferi cu siguranță fotografii foarte detaliate. Pentru captura standard, avem parte de un senzor de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2, HDR, bliț LED și suport pentru captură FHD. De asemenea, un alt punct forte al telefonului este bateria de 2850 mAh ce vine alături de tehnologia de încărcare rapidă VOOC Flash Charge ( de la 0 la 75% în 30 minute).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×